Vezeték nélküli töltés az új DuPont™ Corian® töltő berendezéssel - INT-COR s.r.o. - CORIAN®

INT-COR s.r.o. - CORIAN®

Vezeték nélküli töltés az új DuPont™ Corian® töltő berendezéssel

telefon töltése

    Ezév októberétől nálunk is elérhető az új - DuPont™ által kifejlesztett – vezeték nélküli töltőberendezés. A konyhai munkafelületekbe beépített töltő lehetővé teszi okostelefonok, tabletek és hasonló kisebb készülékek vezeték nélküli töltését. Az új technológiát alkalmazhatjuk úgy otthoni, mint üzleti környezetben.

    A töltés menete egyszerű:

    1. Helyezze készülékét a munkalapon található töltőfelületre

    2. Ha a készülék rendelkezik beépített – PMA és Qi kompatibilis – adapterrel, az elem töltése automatikusan megkezdődik. Amennyiben nem, csatlakoztassunk készülékünkhöz külső adaptert (lentebb látható piros karikák)

    3. Amikor töltés befejeződött, az energiaátvitel automatikusan leáll és elvehetjük készülékünket

töltés

    A töltőkarikák a kereskedelemben található mobiltelefonok több, mint 95 %-val kompatibilisek. A töltőkarikák három végződéssel kaphatók:

    - micro USB

    - Apple 30 pin

    - Apple Lighting.

töltőkarikák

    A töltés sebessége mobiltelefonok, tabletek és hasonló készülékek esetén hasonló mértékű, mint hagyományos töltés esetén. Egy beépített töltő egyszerre egy készüléket képes csak tölteni, míg a készüléket pontosan a beépített töltő fölött kell elhelyeznünk.

    Otthoni és üzleti környezetben - bárok, hotelok vagy éttermek - való alkalmazás esetén egyaránt kiváló lehetőségeket és kihívást jelent a tervezők és a Corian® feldolgozók számára, a felhasználóknak pedig egyedi szolgáltatást nyújtanak a DuPont™ által kínált új töltőberendezések.

    Még több érdekességet találnak a következő YouTube videóban: 

 

https://youtu.be/pJvyJrueNN8

 

Forrás: http://buildinginnovations.us.dupont.com/charging-surface-home